top of page

 AUTOMATIZÁLT PARKOLÁS 

 ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS 

Integrálja járműfelismerő technológiánkat a már meglévő beléptető rendszerébe és növelje vendégei parkolási élményét beüzemelési költség nélkül.

 A SPARKING RENDSZER ELŐNYEI 

laptop.png
Problémamentessé tesszük a parkoltatást és a forgalomirányítást
  • Irodaházakban

  • Társasházakban, lakóparkokban

  • Bevásárlóközpontokban

  • Zárt parkolókban, parkolóházakban, mélygarázsokban

  • Gyári, logisztikai területeken

  • Nagy autó forgalommal bíró helyszíneken (kórház, koncert helyszín, repülőtér stb.)

A Sparking a piacon lévő leggyorsabb be-és kiléptető rendszert biztosítja, így nincs többé szükség készpénz, parkolójegyek és beléptető kártyák használatára.

ELŐNYÖK
Befektetésmentes beszerelés
icon_02_value.png

A telepítés nem igényel semmilyen kezdeti beruházást és saját tőkét, mi biztosítjuk a meglévő sorompórendszerhez a rendszámfelismerő kamerákat és a szoftvert is. A technológia telepítése akár néhány óra alatt is megvalósulhat.

Kényelmes és olcsóbb üzemeltetés
icon_06_contactless.png

Az Ön igényeire szabott beállításokkal a bérlők saját maguk tudják kezelni a kijelölt parkolók kihasználtságát, a belépő vendégek jogosultságát és a parkolások fizettetését, legyen szó bevásárlóközpontról, társasházról vagy irodaházról.

Biztonságos felügyelet
icon_05_safety.png

A felhőalapú szolgáltaltatásunkat úgy terveztük, hogy minden szempontból biztonságos és GDPR kompatibilis felületet biztosítsunk partnereink részére. Az autókról kamerakép készül a be- és kilépésnél, az ellenőrző pontokon való áthaladáskor, mellyel pontosan követhető a parkolás állapota.

+CSR
icon_03_environment.png

 Környezetvédelmi vállalásunk, hogy minden 50. alkalmazáson keresztül végzett parkolás után 1 fát ültetünk Magyarországon. 

VIDEO

 PARTNEREINK LÉPÉSELŐNYE 

Irodaházak és társasházak

A parkoló kapacitás kihasználtságát akár 180-200%-kal is növelni lehet, ráadásul a különböző bérlők egyénileg rendelkezhetnek a parkolóhelyeik fölött. A távoli, webes kezelőfelületnek köszönthetően a be- és kiengedés, a rendszámok regisztrálása, technikai problémák megoldása bárhonnan azonnal intézhető. Igény esetén több belépési módot is tudunk biztosítani

Bevásárlóközpontok

Az érkező autók be- és kiléptetése gyorsabbá válik, nem alakulnak ki végeláthatatlan sorok, miközben a készpénzmentes fizetés egyszerűsödik. Nincs sorbanállás a kasszáknál, automatáknál. A kedvezményt adó rendszerek és az ingyenesen kínált parkolási idő a rendszámok alapján kezelhető, így egy újabb vásárlást motiváló eszközzel gazdagodik a bevásárlóközpont.

Parkolóházak

A parkolóhelyek, szintek külön árazhatók és több funkció (hotel, bevásárlóközpont, publikus parkoló) esetén automatikus a kiosztásuk. Így a kihasználatlan helyeket vonzóbbá lehet tenni, ráadásul a bérlet nélkül huzamosabb ideig parkoló vendégek is kiszűrhetők - ez tapasztalataink szerint a parkolások 6-7%-át is elérheti.

Nagy autóforgalmi helyszínek

Ideiglenes és rendszeres gépjárművek folyamatos és tervezett kezelése és felügyelete. Az ott dolgozók, külső partnerek, visszajáró vagy eseti vendégek teljes körű kezelése.

PARTNEREKNEK

 BESZÉLŐ SZÁMOK 

Országos adatbázis

8234

parkolóhely

Gyors parkolás

18

automata parkoló

Környezetvédelem

800

ültetett fa

Stabil működés

15000

lebonyolított parkolás

 HOGYAN MŰKÖDIK? 

laptop.png
rendszer.png
Parkolási kezelőfelület

A Sparking valós időben rögzíti az Ön parkolójába be- és onnan kihajtó járművek rendszámait, az adatok pedig lokációtól függetlenül bárhonnan elérhetőek webböngészőben futó felületeken, így könnyedén nyomon követhetőek a bérletes és egyszeri parkolások a rendszerben.

  • Teljeskörű vezérlés web böngészőn keresztül bárhonnan.

  • Egyszerű és átfogó jelentések lekérdezése a bérlők számára.

  • Valós idejű support támogatás chaten keresztül.

Felhasználóbarát kezelőfelület:

A rendszerben könnyen összeegyeztethetőek a bérletes parkolások és a vendégparkolások, akkor is, ha eltérő a díjazási politika. Az üzemeltető rugalmas és pontos díjazást határozhat meg vendégei számára.

Elszámoltatás egy kattintással:

Fizetési megoldások

Nem csak a parkolást könnyítjük meg, hanem a parkolás kifizetését is. Technológiánkkal könnyen átalakíthatja parkolója fizetési megoldásait, hogy bevételeit növelhesse. A Sparking rendszer több fizetési konstrukcióval is beállítható:

Zökkenőmentesen generál bevételt a parkolójából, bármilyen egyéb befektetett munka, programozás nélkül. Sem parkolójegyek, sem emberi beavatkozás nem szükséges a fizetéshez.

1. Alkalmazáson belüli fizetés

A sorompó mellett elhelyezett, felhőből irányított jegykiadóval lehetővé válik, hogy az autósok alkalmazás használata nélkül is behajtsanak garázsukba, és bankkártyával fizessenek.

2. Mobil parkolójegy fizetés

3. Áthajtásos fizetési megoldás

A kamerák egy szempillantás alatt felismerik a járművet, lezárják a vendég futó parkolását és a rendszer automatizált módon elvégzi a parkolás kifizetését a korábban rögzített bankkártya segítségével.

BESZÉLŐ SZÁMOK
HOGYAN MŰKÖDIK?

 SZAKMAI HÁTTÉR 

Sparking_logo_02.png

Az applikáció bevált technológiai hátterét a Rollet, a szakértelmet a 100%-ban magyar tulajdonú, Star Park közel 30 éves parkolástechnikai tapasztalata biztosítja.

SZAKMAI HÁTTÉR

 GYIK 

Hogyan tudom telepíteni a Sparking rendszert?

Egyaránt szerepelhet az applikációban feltüntetett parkolóhelyek között és telepíthet automata rendszert a parkolójába. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Sparking üzemeltetőivel az alábbi email címen.

Hogyan működik az érintésmentes parkolás?

A Sparking által, a meglévő infrastruktúrára telepített parkolási rendszernek köszönhetően a vendégek parkolójegy és telepített fizetőautomaták nélkül parkolhatnak. Csak regisztrálniuk kell a járművet és a bankkártyájukat a Sparking mobilapplikációban és a háttérben észrevétlenül, automatikusan megtörténik a valós idejű elszámolás.

Milyen előnyökkel jár a Sparking parkolási rendszerének bevezetése?

A Sparking automatikus parkolási rendszere kevésbé munkaerő és költségigényes, mint a hagyományos parkolási rendszerek. Ezen felül a folyamatos optimalizálásnak köszönhetően a korábbiaknál sokkal nagyobb kihasználtsággal és kényelmesebben üzemeltethetők a parkolóhelyek.

Miért nem engedi be a bérletesemet a rendszer?

A leggyakoribb okok közé tartozik, hogy a parkolási bérlet érvényességi ideje vagy a folytonosság nincs beállítva a Sparkinghoz tartozó adminisztrációs felületen. Győződjön meg róla, hogy a bérletese érvényes jogosultsággal rendelkezik!

GYIK
bottom of page